Websites

Voor ieder wat wils

Van kleine websites voor particulieren tot middelgrote websites voor bedrijven, bij Webbers voorzien we een oplossing voor iedereen en voor ieder budget.

Nieuwste technologieën

Wij gebruiken altijd de nieuwste technologieën zodat jouw site klaar is voor het internet van de toekomst. Bij de aankoop van een website bij Webbers wordt gelet op de mogelijke uitbreiding die volgt in de toekomst. Dit wil zeggen dat we proberen om ons altijd zo goed mogelijk bij te scholen en de webstandaarden te respecteren. Zaken zoals HTML 5, CSS3 en Responsive Design zijn voor ons geen geheim. Wil jij een website die werkt op alle apparaten en er goed uitziet? Vraag dan nu een offerte aan. 

Content management system

Bij Webbers werken we altijd met een CMS. Dit heeft als grote voordeel dat alle inhoud door jou beheerbaar is. Meer informatie hierover kan je vinden bij technologieën.

Inhoudsanalyse

Haat je het schrijven van teksten? Ben je het beu eindeloos te zoeken naar woorden? Een inhoudsanalyse kan je hierbij helpen. Webbers zet zich in om, op basis van kernwoorden die jij ons aanlevert, een tekst te schrijven voor elke pagina op jouw website.

Daarnaast is Webbers gespecialiseerd in SEO (search engine optimization). Dat wil zeggen dat wij ervoor zorgen dat jouw website aanlokkelijk is voor elke zoekmachine waardoor deze je site niet langer kan bannen van de zoekresultaten. Op die manier is je site zichtbaar voor potentiële klanten en gebruikers.

Ondersteuning na verkoop

Webbers maakt je wegwijs met jouw website. Lees meer bij ondersteuning.