Software oplossingen

Wat zijn software oplossingen?

Wanneer je taken herhaaldelijk moet uitvoeren, kan het een goed idee zijn om deze taken te automatiseren. Ook hiervoor kan je Webbers inschakelen. Bij Webbers zijn we namelijk gespecialiseerd in het automatiseren van bedrijfsprocessen in een webtoepassing. Hiervoor maken we gebruik van PHP en Java.
Wens je meer informatie over deze technologieën? Neem dan eens een kijkje bij technologieën.

Uitbreiding van huidige website

Heb je al een Drupal site, maar zou je graag dingen veranderen? Ben je misschien niet tevreden met hoe Drupal bepaalde zaken afhandelt? Vraag dan meer informatie over een mogelijke uitbreiding van je huidige Drupal instantie. Webbers bekijkt dan samen met jou of die uitbreiding mogelijk is of dat er misschien een beter oplossing op de markt te vinden is.

Migraties (Drupal 7)

Werk je met Drupal 6 platform en zou je graag overschakelen op Drupal 7 zonder verlies van inhoud of functionaliteiten? Dat kan! Webbers is gespecialiseerd in het schrijven van migratiemodules voor Drupal 7. Hierdoor heb je de mogelijkheid om je Drupal 6 instantie te converteren naar  Drupal 7. 

Drupal module ontwikkeling (Drupal 7)

Wil je een volledige nieuwe functionaliteit in jouw website? Gescheiden van al de rest, met de mogelijkheid om te gebruiken in andere Drupal instanties? Vraag dan meer informatie over een module op maat van jouw bedrijf.