Ondersteuning

Service na verkoop

Bij Webbers komen klanten op de eerste plaats. Wij vinden het dan ook HEEL belangrijk dat een klant zich goed voelt bij zijn site. Om dit waar te maken, moet een klant ook weten hoe zijn website nu net werkt. Hiervoor voorziet Webbers, na de oplevering van de website, een korte opleiding. Tijdens die opleiding gaan wij stap voor stap de mogelijkheden doorlopen van jouw website en kunnen er vragen gesteld worden. Op die manier ken je je eigen site door en door.

Let op! De opleidingsduur is vooraf contractueel vastgelegd en geldt maar voor 1 persoon.

Support contract

Wil je wel een website? Maar wil of kan je hier zelf niet veel tijd insteken? Vraag dan een offerte aan voor een contractuele ondersteuning. Dit houdt in dat het volledig beheer van de website (het aanmaken van nieuwe inhoud, het aanpassen van inhoud, het beheer van gebruikers en gebruikersrechten) volledig op onze schouders terechtkomt. Je krijgt als gebruiker toegang tot het ondersteuningssysteem van Webbers en een garantie dat jouw wijzigingen binnen een korte periode online worden gezet zoals jij het wil. Met de contractuele ondersteuning van Webbers ben je gerust dat je site altijd 100% in orde is.

Garantieperiode

Bij elk product dat door Webbers wordt opgeleverd, hoort de nodige garantie. Deze wordt op voorhand contractueel afgesproken. Op die manier kan je rekenen op de beste kwaliteit!